Είστε εδώ: περιεχόμεναmicroo.netΔημοσιεύστε την άποψή σας

Δημοσιεύστε την άποψή σας

Κατηγορία: microo.net
Ενημέρωση: 1 Ιουνίου 2008

Το microo.net, σαν πλατφόρμα συλλογής και προβολής άρθρων με στόχο την ελεύθερη ενημέρωση και τον προβληματισμό, καλεί όλους εσάς που έχετε άποψη για κάποιο θέμα γενικου ή ειδικού ενδιαφέροντος να την αποστείλετε σε μορφή ενός μικρού ή εκτεταμένου άρθρου, προς online δημοσίευση. Ο δικός μας ρόλος είναι να κάνουμε τις απόψεις αυτές, μέσω του δικτυακού αυτού τόπου, όσο το δυνατόν πιο γνωστές και προσβάσιμες στο ελληνικό διαδίκτυο.

Οι υπηρεσίες του microo.net είναι και θα παραμείνουν χωρίς οικονομικό κόστος τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τους συντάκτες των άρθρων. Αν ενδιαφέρεστε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας στο microo.net, παρακαλω διαβάστε τις παρακάτω παρατηρήσεις, σε μορφή ερώτησης-απάντησης:

Πώς μπορώ να αποστείλω το άρθρο μου;

Για την αποστολή του άρθρου σας στο microo.net δεν χρειάζεται να γίνετε μέλος ή να εγγραφείτε πουθενά. Στείλτε μας απλώς το κείμενό σας σε ηλεκτρονική μορφή (πιθανώς μαζί με φωτογραφικό υλικό) μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή κατευθείαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση editor[at]microo.net (όπου [at] αντικαταστήστε με @). Το microo.net αναλαμβάνει την ενσωμάτωση του κειμένου στον δικτυακό τόπο.

Τί προσωπικά στοιχεία πρέπει να αποστείλω;

Κατά την αποστολή του άρθρου σας στο microo.net, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ονοματεπώνυμό σας, το επάγγελμά σας καθώς και για τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email). Έχετε την δυνατότητα να αποστείλετε το άρθρο σας και χωρίς τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία, στην περίπτωση όμως αυτή το microo.net δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημοσίευση του κειμένου.

Ποιά από τα προσωπικά μου στοιχεία θα δημοσιευτούν;

Κάθε άρθρο στο microo.net θα πρέπει να αναφέρει το όνομα του συντάκτη και προαιρετικά το επώνυμο και το επάγγελμά του. Κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο δεν είναι ανάγκη να δημοσιευτεί. Βεβαίως, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να δημοσιεύσετε αναλυτικά στοιχεία για το πρόσωπο και τις δραστηρίοτητές σας, συμπεριλαμβανομένου και συνδέσμου στην ιστοσελίδα σας.

Ποιός έχει τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου μου;

Σαν συντάκτης του άρθρου διατηρείτε φυσικά εσείς τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα και την νομική ευθύνη του περιεχομένου, έαν φυσικά μας αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία πρίν τη δημοσίευσή του. Σε περίπτωση ανώνυμης αποστολής και δημοσίευσης, το microo.net αναλαμβάνει την νομική ευθύνη και τα πνευματικά δικαιώματα του κειμένου. Η βασική άδεια χρήσης των δημοσιευμένων περιεχομένων είναι η Creative Commons Αναφορά 3.0, η οποία επιτρέπει την διανομή και διασκευή του περιεχομένου από τρίτους με απαραίτητη την αναφορά στον συντάκτη και στον δικτυακό αυτό τόπο. Φυσικά, μπορείτε και να δημισιεύετε άρθρα χωρίς την παραπάνω άδεια.

Μπορώ να αλλάξω το περιεχόμενο του άρθρου εκ των υστέρων;

Έχοντας τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου, μπορείτε φυσικά να αλλάζετε το περιεχόμενό του άλλα και να ζητήσετε την διαγραφή του από το microo.net. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά άρθρα δημοσιεύονται; Πώς θα μάθω, αν δημοσιεύτηκε το δικό μου;

Το microo.net δεν θέτει περιορισμό στο θέμα και το μέγεθος των άρθρων προς δημοσίευση, εφόσον διαθέτουν ποιοτικό και χρήσιμο για το ευρύτερο κοινό περιεχόμενο, που είναι σύμφωνο με τους όρους χρήσης του microo.net, την ισχύουσα νομοθεσία και τις γενικά παραδεκτές αρχές δεοντολογίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενσωμάτωσης του κειμένου στο microo.net, θα σας ενημερώσουμε για την επιτυχή δημοσίευση καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) του άρθρου.

Eπιστροφή στην κορυφή ↑

ρυθμίσεις προσβασιμότητας

περίληψη

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε διάφορες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή του δικού σας κειμένου για δημοσίευση στο microo.net

προτεινόμενα άρθρα

γράψτε και εσείς

Δημοσιεύστε την άποψή σας και κάντε την γνωστή μέσω του microo.net


RSS (Τι είναι το RSS;)

κατηγορίες

συντάκτες

copyright

Το microo.net διατηρεί τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα του σχεδιασμού του δικτυακού αυτού τόπου. © 2008 - 2022 microo.net
Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης του microo.net.

Μεταδεδομένα αυτής της ιστοσελίδας: http://microo.net/rdfmeta.php?become-author